Информации за испорака

Почитувани купувачи,

 

Вашата порачка ќе ви биде доставена до прагот на вашиот дом за 24 часа, освен недели или неработни денови. Доставата во Скопје ја вршиме ние, а за територијата на Македонија ги користиме услугите на Нова Пошта.

Цената за доставата е 100 денари, но доколку вредноста на вашата кошничка надминува 1500 денари, тогаш доставата е бесплатна.

За повеќе информации ве молам контактирајрте не на 075 324-653

 

Со Почит,

Тимот на Органик Шпајз

За Нас

Ние веруваме во здраво општество, здрава заедница и здрави поединци. А за нас, здравје значи органски, природни и одржливи производи на кои можете да им верувате, совети и упатства од обучени експерти. Здравата планета е исто толку високо на нашата листа на приоритети како и дејствување одржливо и етички како бизнис.

Контакт

  • 075 324-653
  • info@organicshpajz.mk

Facebook

Organic Шпајз © 2022.